Bi Wave Carer 
Onderdeel van www.ziekenverzorgende.nl
Alles over zorg
 


Lees ook de weblog van  
ziekenverzorgende.nl op 
www.manindezorg.nl
 Bi Wave Carer  

Dynamisch wisseldruk systeem   
Automatische en geruisloze pompunit   
Hoog ligcomfort met doorslaggevende drukontlasting   
Pompunit met akoestisch en optisch alarm   
Bij stroomstoring blijft het matras minstens 24 uur gevuld   
      
De Bi Wave Carer is een dynamisch wisseldruk systeem dat in de plaats komt van het matras. Het voorkomt decubitus in een extra verhoogd risico en geneest diepe decubitus. De Bi Wave Carer heeft horizontaal en verticaal op elkaar liggende cellen.   
De bovenlaag bestaat uit horizontale cellen die in een 12 minuten durende cyclus voor wisselende druk op de huid zorgen. Het is wetenschappelijk bewezen dat door deze voortdurende verandering van de ondersteuningsdruk op het huidweefsel veelal reactieve hyperaemia optreedt. Deze bloedstuwing levert een positieve bijdrage aan het voorkomen en genezen van decubitus.   
De onderlaag bestaat uit verticaal liggende cellen die continu gevuld zijn met lucht. Deze statische cellen zorgen voor een effectieve drukontlasting tot aan de veneuze capillaire sluitingsdruk en voorkomt doorzakken bij liggende en zittende patiënten. 

 
een ziekenverzorgende verteld vanuit de practijk in normale begrijpelijke taal hoe het verpleeghuis er van binnen uitziet met welke materialen er mee word gewerkt en toegepast zorg van somatische en psychogeriatrische patienten tevens via deze site toegang tot honderden links fotos antwoorden vragen homepages en patienten informatie een zeer goede site voor wie in het verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis wonen en werken informatief voor aankomende zieken verzorgenden ziekenverzorgende practijk verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis materialen zorg somatische psychogeriatrische patienten site fotos antwoorden vragen homepages patienten informatie site zorg wonen werken informatie zieken verzorgenden foto gallery