Economica de Luxe 
Onderdeel van www.ziekenverzorgende.nl
Alles over zorg
 


Lees ook de weblog van  
ziekenverzorgende.nl op 
www.manindezorg.nl
 Economica de Luxe  

Ter vervanging van het gewone matras   
Gemaakt van het unieke Pantera foam   
Preventief inzetbaar   
Goede drukverdeling en comfort   
In meerdere afmetingen verkrijgbaar   
      
Na het enorme succes van het Economica matras introduceren we nu de Economica de Luxe, een matras dat zijn naam eer aandoet.   
De Economica de Luxe is gemaakt van het unieke Pantera foam. Hierdoor wordt de Economica de Luxe niet alleen gekenmerkt door duurzaamheid en kwaliteit maar vooral door een hoog ligcomfort.  
Testresultaten geven tevens aan dat de vorm langer behouden blijft en kuilvorming wordt voorkomen.  
De Economica de Luxe biedt een goede decubitus bescherming en een uitstekende lichaamsondersteuning. De golfstructuur aan de buitenkant van het matras zorgt voor een maximaal draagoppervlak, waardoor de druk beter verdeeld wordt. Het matras heeft een goede ventilatie en is niet gevoelig voor vocht. In combinatie met de dampdoorlatende hoes zorgt dit ervoor dat de duurzaamheid gewaarborgd blijft. 

 
een ziekenverzorgende verteld vanuit de practijk in normale begrijpelijke taal hoe het verpleeghuis er van binnen uitziet met welke materialen er mee word gewerkt en toegepast zorg van somatische en psychogeriatrische patienten tevens via deze site toegang tot honderden links fotos antwoorden vragen homepages en patienten informatie een zeer goede site voor wie in het verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis wonen en werken informatief voor aankomende zieken verzorgenden ziekenverzorgende practijk verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis materialen zorg somatische psychogeriatrische patienten site fotos antwoorden vragen homepages patienten informatie site zorg wonen werken informatie zieken verzorgenden foto gallery