Nimbus geavanceerd dynamisch  
alternerend systeem 
Onderdeel van www.ziekenverzorgende.nl
Alles over zorg
 


Lees ook de weblog van  
ziekenverzorgende.nl op 
www.manindezorg.nl
 Nimbus geavanceerd dynamisch alternerend systeem   
Therapie systeem voor patiënten die een zeer hoog risico lopen op het ontwikkelen van decubitus en/of voor graad 1 tot en met 4 decubituswonden (EPUAP, 1999).   
Dynamisch systemen zorgen voor een effectieve alternerende drukopheffing door middel van AUTOMATISCHE AANPASSING aan gewicht, lengte en lichaamshouding van de individuele patiënt, zodat er optimale drukopheffing en comfort ontstaat.   

De NIMBUS 3 interface-druk blijft gemiddeld onder de 10 mmHg gedurende 40% van de tijd van de 10 minuten cyclus. Uit testen is gebleken dat gedurende 30% van deze tijd de NIMBUS 3 nuldruk realiseert.   
Modulaire celconstructie.   
Zeer elastische 2-zijdig rekbare hoes die dampdoorlatend en gemakkelijk te reinigen is.   
Unieke Auto-Matt® sensor.   
CPR functie.   
Transport functie.   
Driedubbele filterwerking.   
Unieke HEELGUARD® interfacedruk onder 30mmHg voor een gemiddelde van 20% van de 10 minuten celcyclus.   
Ergonomisch ontworpen lichtgewicht pomp met zeer lage geluids- en trillingsniveaus.   
Fixatiebanden.   
NIMBUS 3 is zodanig ontwikkeld dat er een minimale opbouw van micro-organismen plaats kan vinden.   
Geschikt voor patiënten tot 250 kg. 

 
een ziekenverzorgende verteld vanuit de practijk in normale begrijpelijke taal hoe het verpleeghuis er van binnen uitziet met welke materialen er mee word gewerkt en toegepast zorg van somatische en psychogeriatrische patienten tevens via deze site toegang tot honderden links fotos antwoorden vragen homepages en patienten informatie een zeer goede site voor wie in het verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis wonen en werken informatief voor aankomende zieken verzorgenden ziekenverzorgende practijk verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis materialen zorg somatische psychogeriatrische patienten site fotos antwoorden vragen homepages patienten informatie site zorg wonen werken informatie zieken verzorgenden foto gallery