Hoog/laag bad 
Onderdeel van www.ziekenverzorgende.nl
Alles over zorg
 


Lees ook de weblog van  
ziekenverzorgende.nl op 
www.manindezorg.nl
 Hoog/laag bad   
Een weldadig bad geeft de bewoner naast een aangenaam tijdverdrijf een aantal belangrijke voordelen voor de gezondheid. Een bad garandeert niet alleen een goede persoonlijke hygiëne, het heeft ook tal van positieve invloeden op de bewoners, ongeacht de mate van mobiliteit. Baden stimuleert de bloedsomloop, is rustgevend en helpt de mobiliteit te bewaren. Een combinatie die in het algemeen het welbevinden van de bewoner vergroot.  
Het bad kan via modules op maat worden 'opgebouwd'. De volgende opties zijn mogelijk: afmeting, vorm, behandeling, veiligheid, hygiëne, huidverzorging, comfort en gebruikersgemak. 
 
 
een ziekenverzorgende verteld vanuit de practijk in normale begrijpelijke taal hoe het verpleeghuis er van binnen uitziet met welke materialen er mee word gewerkt en toegepast zorg van somatische en psychogeriatrische patienten tevens via deze site toegang tot honderden links fotos antwoorden vragen homepages en patienten informatie een zeer goede site voor wie in het verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis wonen en werken informatief voor aankomende zieken verzorgenden ziekenverzorgende practijk verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis materialen zorg somatische psychogeriatrische patienten site fotos antwoorden vragen homepages patienten informatie site zorg wonen werken informatie zieken verzorgenden foto gallery