foto's mixtard
Onderdeel van www.ziekenverzorgende.nl
Alles over zorg
 


Lees ook de weblog van  
ziekenverzorgende.nl op 
www.manindezorg.nl
 Mixtard   
Mixtard is een mengsel van kortwerkende en verlengdwerkende insuline. Met de mengsels is een geleidelijkere afgifte over de gehele periode gewaarborgd. Mixtard begint te werken binnen een half uur en houdt 24 uur aan. Er bestaat een reeks van kant en klare mengsels met uiteenlopende mengverhoudingen van Insulatard en Actrapid.   

De Mixtard reeks bestaat uit:   
Mixtard 10   
Mixtard 20   
Mixtard 30   
Mixtard 40   
Mixtard 50   
Mixtard 10 betekent dat 10% van het mengsel bestaat uit Actrapid en 90% uit Insulatard. De hele Mixtard reeks is verkrijgbaar in Penfill 3, NovoLet 3. Mixtard 30 is ook verkrijgbaar in 10 ml flacons.   

 
 
 
een ziekenverzorgende verteld vanuit de practijk in normale begrijpelijke taal hoe het verpleeghuis er van binnen uitziet met welke materialen er mee word gewerkt en toegepast zorg van somatische en psychogeriatrische patienten tevens via deze site toegang tot honderden links fotos antwoorden vragen homepages en patienten informatie een zeer goede site voor wie in het verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis wonen en werken informatief voor aankomende zieken verzorgenden ziekenverzorgende practijk verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis materialen zorg somatische psychogeriatrische patienten site fotos antwoorden vragen homepages patienten informatie site zorg wonen werken informatie zieken verzorgenden foto gallery