HG Compres hydrofiel gaaskompres 
steriel 
Onderdeel van www.ziekenverzorgende.nl
Alles over zorg
 


Lees ook de weblog van  
ziekenverzorgende.nl op 
www.manindezorg.nl
 HG Compres hydrofiel gaaskompres steriel   

Indicatie/Applicatie   
Het traditionele gaaskompres kan vanwege de snelle absorptie en de veegvastheid uitstekend dienen voor reiniging en afdekking van droge of licht vochtafgevende wonden.  
Ook als het gaaskompres met een vloeistof wordt geïmpregneerd ten behoeve van wondreiniging, behoudt het de stevige, trekvaste structuur. Als veegvastheid van het kompres belangrijk is, verdient het gaaskompres de voorkeur boven een nonwoven kompres. Het gaaskompres kan worden vastgezet met een Kliniplast hecht- of fixatiepleister of met een Klinifix windsel.   

Productinformatie   
rafelvrij gevouwen 17-draads geweven kompres   
vervaardigd van 100% katoen   
leverbaar in een verschillend aantal lagen en afmetingen   
per stuk of per meerdere stuks verpakt   
gamma gesteriliseerd   
ook niet steriel leverbaar 

 
een ziekenverzorgende verteld vanuit de practijk in normale begrijpelijke taal hoe het verpleeghuis er van binnen uitziet met welke materialen er mee word gewerkt en toegepast zorg van somatische en psychogeriatrische patienten tevens via deze site toegang tot honderden links fotos antwoorden vragen homepages en patienten informatie een zeer goede site voor wie in het verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis wonen en werken informatief voor aankomende zieken verzorgenden ziekenverzorgende practijk verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis materialen zorg somatische psychogeriatrische patienten site fotos antwoorden vragen homepages patienten informatie site zorg wonen werken informatie zieken verzorgenden foto gallery