foto's een rolstoel
Onderdeel van www.ziekenverzorgende.nl
Alles over zorg
 


Lees ook de weblog van  
ziekenverzorgende.nl op 
www.manindezorg.nl
 Een rostoel. 
Een van de vele modellen en soorten. Een rolstoel word aangepast naar de mogenlijkheden en beperkingen van de bewoner. In overleg met de fysiotherapie word een rolstoel aangepast en aangemeten. Geen enkle bewoner in het verpleeghuis is hetzelfde en daarom zal je op een verpleeghuisafdeling verschillende rolstoellen tegenkomen. Dit is een van de types die er op een verpleeghuis afdeling zijn. Bij deze rolstoel kan de bewoner zichzelf niet verplaatsen met de hand maar als je kijk bij een revaliderende bewoner met een beroerte zou er wel een verplaatsing mogenlijk zijn door middel van te rijden met zijn goede been.   
Ook kan deze rolstoel zeer goed als transsport rolstoel worden toegepast bijvoorbeeld om een dagje naar huis danwel familie te gaan als zijn eigen rolstoel te breed is voor de deuropening.
 
 
een ziekenverzorgende verteld vanuit de practijk in normale begrijpelijke taal hoe het verpleeghuis er van binnen uitziet met welke materialen er mee word gewerkt en toegepast zorg van somatische en psychogeriatrische patienten tevens via deze site toegang tot honderden links fotos antwoorden vragen homepages en patienten informatie een zeer goede site voor wie in het verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis wonen en werken informatief voor aankomende zieken verzorgenden ziekenverzorgende practijk verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis materialen zorg somatische psychogeriatrische patienten site fotos antwoorden vragen homepages patienten informatie site zorg wonen werken informatie zieken verzorgenden foto gallery