foto's sondevoeding 
ensini
Onderdeel van www.ziekenverzorgende.nl
Alles over zorg
 


Lees ook de weblog van  
ziekenverzorgende.nl op 
www.manindezorg.nl
Fris, fruitig en energierijk   
Ensini is een heldere fruitdrank, geeft extra energie en levert u ook een hoeveelheid eiwitten, vitamines, mineralen en spoorelementen. Het is de ideale aanvullende brandstof als u via de gewone voeding onvoldoende energie binnenkrijgt. Ensini is bovendien licht verteerbaar want er zijn geen vetten aanwezig.   
Ensini is een frisse, fruitige drinkvoeding. Is bij uitstek geschikt als u last heeft van overmatige slijm- of speekselvorming. Ook bij infecties (griep, koorts,...) brengt Ensini de nodige supplementaire energie voor uw lichaam aan.   
Hoe kan u Ensini het best gebruiken?   
Ensini is gebruiksklaar verpakt in brikjes van 200 ml. U kan het rechtstreeks uit het pakje met het rietje drinken of u kan ze uitschenken in een glas of een kopje. De smaak van Ensini komt het beste tot zijn recht wanneer u hem ijskoud drinkt.   
Hoeveel heeft u nodig?   
De hoeveelheid is individueel verschillend en in functie van uw toestand. Als aanvulling op de voeding heeft u 1 tot 3 porties per dag nodig.   
Wanneer gebruiken?   
Bijvoedingen worden het best genomen als aanvulling op de gewone maaltijden. Ensini is daarom bijzonder geschikt als tussendoortje en wordt bij voorkeur het best gedronken tussen de maaltijden door; bijvoorbeeld om 10 u , 16u of 20u. Bijvoorbeeld als drank bij de maaltijd of extra koud als verfrissend drankje tussendoor 
 
 
een ziekenverzorgende verteld vanuit de practijk in normale begrijpelijke taal hoe het verpleeghuis er van binnen uitziet met welke materialen er mee word gewerkt en toegepast zorg van somatische en psychogeriatrische patienten tevens via deze site toegang tot honderden links fotos antwoorden vragen homepages en patienten informatie een zeer goede site voor wie in het verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis wonen en werken informatief voor aankomende zieken verzorgenden ziekenverzorgende practijk verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis materialen zorg somatische psychogeriatrische patienten site fotos antwoorden vragen homepages patienten informatie site zorg wonen werken informatie zieken verzorgenden foto gallery