foto's sondevoeding 
fortimel
Onderdeel van www.ziekenverzorgende.nl
Alles over zorg
 


Lees ook de weblog van  
ziekenverzorgende.nl op 
www.manindezorg.nl
Een verhoogde eiwitbehoefte?   
Als u zeer selectief eet, bijvoorbeeld als u weinig tot geen eiwitrijke voedingsmiddelen zoals vlees, vis, kaas of melk eet, maar daarnaast nog wel normale voeding eet, dan bestaat er een gevaar voor een eiwittekort. Of u heeft tijdelijk een hogere behoefte aan eiwitten nodig door een heupfractuur die u heeft opgelopen, in bepaalde stresssituaties of na een operatieve ingreep.   
Met Fortimel verzekert u zich van een extra aan eiwitten en daarnaast ook een hoeveelheid vitamines, mineralen en spoorelementen.   
Fortimel vormt een nuttige aanvulling op de normale voeding. Dat kan van belang zijn in bepaalde situaties. Gebruik het ter verbetering van uw conditie voor en na een operatie. Maar ook als u door omstandigheden een verhoogde behoefte aan eiwitten nodig heeft.   
Hoe kan u Fortimel het best gebruiken?   
Fortimel is gebruiksklaar verpakt in brikjes van 200 ml. U kan het rechtstreeks uit het pakje met het rietje drinken of u kan ze uitschenken in een gles of een kopje. Schud voor gebruik steeds goed en drink bij voorkeur koel.   
Hoeveel heeft u nodig?   
De hoeveelheid is individueel verschillend en in functie van uw toestand. Als aanvulling op de voeding heeft u 1 tot 3 porties per dag nodig.   
Wanneer gebruiken?   
Fortimel worden het best genomen als aanvulling op de gewone maaltijden. Fortimel is daarom bijzonder geschikt als tussendoortje en wordt bij voorkeur het best gedronken tussen de maaltijden door; bijvoorbeeld om 10 u , 16u of 20u. 
 
 
een ziekenverzorgende verteld vanuit de practijk in normale begrijpelijke taal hoe het verpleeghuis er van binnen uitziet met welke materialen er mee word gewerkt en toegepast zorg van somatische en psychogeriatrische patienten tevens via deze site toegang tot honderden links fotos antwoorden vragen homepages en patienten informatie een zeer goede site voor wie in het verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis wonen en werken informatief voor aankomende zieken verzorgenden ziekenverzorgende practijk verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis materialen zorg somatische psychogeriatrische patienten site fotos antwoorden vragen homepages patienten informatie site zorg wonen werken informatie zieken verzorgenden foto gallery