foto's sondevoeding 
multi fibre
Onderdeel van www.ziekenverzorgende.nl
Alles over zorg
 


Lees ook de weblog van  
ziekenverzorgende.nl op 
www.manindezorg.nl
 Nutridrink Multi Fibre 
is een evenwichtige , energierijke drinkvoeding die alle voedingstoffen bevatten om een gewone voeding volledig te kunnen vervangen. Dit kan komen doordat u niet meer kan eten bijvoorbeeld bij een mondfractuur of omdat u wondjes in de mond heeft of misschien omdat kauwen niet meer lukt.. Soms wil u misschien gewoonweg niet eten omdat u geen eetlust heeft bijvoorbeeld net na een operatie Dan biedt Nutridrink Multi Fibre een uitweg.   
Nutridrink Multi Fibre geniet de voorkeur door de aanwezigheid van vezels (4.5g/brikje). Vezels zijn ook aangeraden in een normale voeding en zorgen voor een optimale darmwerking   
Hoe kan u Nutridrink Multi Fibre het best gebruiken?   
Nutridrink Multi Fibre is gebruiksklaar verpakt in brikjes van 200 ml. U kan ze rechtstreeks uit het pakje met het rietje drinken of u kan ze uitschenken in een glas of een kopje. Schud voor gebruik steeds goed en drink bij voorkeur koel.   
Hoeveel heeft u nodig?   
De hoeveelheid is individueel verschillend en in functie van uw toestand. Bij een volledige vervanging van een dagvoeding door Nutridrink Multi Fibre heeft u gemiddeld 5 à 7 brikjes per dag nodig. Wanneer u Nutridrink Multi Fibre enkel als vervanging van 1 maaltijd gebruikt, heeft u 2 brikjes per maaltijd nodig.   
Wanneer gebruiken?   
Nutridrink Multi Fibre wordt het best gedronken op het tijdstip van de gewone maaltijden. In geval van een verminderde eetlust of wanneer u geen 2 brikjes per maaltijd op kan drinken is het aangewezen de porties te spreiden over de dag. 
 
 
een ziekenverzorgende verteld vanuit de practijk in normale begrijpelijke taal hoe het verpleeghuis er van binnen uitziet met welke materialen er mee word gewerkt en toegepast zorg van somatische en psychogeriatrische patienten tevens via deze site toegang tot honderden links fotos antwoorden vragen homepages en patienten informatie een zeer goede site voor wie in het verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis wonen en werken informatief voor aankomende zieken verzorgenden ziekenverzorgende practijk verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis materialen zorg somatische psychogeriatrische patienten site fotos antwoorden vragen homepages patienten informatie site zorg wonen werken informatie zieken verzorgenden foto gallery