foto's tilliften 
Tillift de Lisa
Onderdeel van www.ziekenverzorgende.nl
Alles over zorg
 


Lees ook de weblog van  
ziekenverzorgende.nl op 
www.manindezorg.nl
 Tillift de Lisa    
De Lisa is een kleine lichtgewicht passieve tillift voor cliënten. De Lisa is te vervoeren in twee tassen van minder dan 15 kg per stuk. De Lisa is dus gemakkelijk mee te nemen. Dit maakt de Lisa uniek.    
De Lisa is een kleine lift voor alle dagelijkse tilhandelingen, zoals van bed naar stoel, van stoel naar toilet, maar ook het tillen van de grond is geen probleem. De Lisa is voorzien van het 4-punts tiljuk van ARJO, zodat dezelfde tilbanden gebruikt kunnen worden als voor de andere passieve tilliften van ARJO. Het chassis kan met een voetpedaal geopend worden. Elektrische hoog/laag bediening met een afstandsbediening.
 
 
 
een ziekenverzorgende verteld vanuit de practijk in normale begrijpelijke taal hoe het verpleeghuis er van binnen uitziet met welke materialen er mee word gewerkt en toegepast zorg van somatische en psychogeriatrische patienten tevens via deze site toegang tot honderden links fotos antwoorden vragen homepages en patienten informatie een zeer goede site voor wie in het verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis wonen en werken informatief voor aankomende zieken verzorgenden ziekenverzorgende practijk verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis materialen zorg somatische psychogeriatrische patienten site fotos antwoorden vragen homepages patienten informatie site zorg wonen werken informatie zieken verzorgenden foto gallery