foto's tilliften 
Tillift de Marisa 
Onderdeel van www.ziekenverzorgende.nl
Alles over zorg
  
 


Lees ook de weblog van  
ziekenverzorgende.nl op 
www.manindezorg.nl
Tillift de Marisa     
De Marisa passieve tillift, met haar unieke ontwerp, heeft een 4-punts kanteljuk. De bijbehorende tilband ondersteunt het hoofd en het lichaam, zodat de cliënt in een comfortabele, licht achterover leunende positie kan zitten of liggen. De cliënt kan van bed naar stoel gebracht worden en kan zelfs vanuit liggende positie van de grond getild worden. De cliënt zal zich zeker en comfortabel voelen terwijl hij/zij terug in bed gelegd wordt of in een stoel wordt gezet.    
Dankzij de grote diameter van de wielen met een lage weerstand is de lift gemakkelijk te manoeuvreren. De poten van de Marisa zijn eenvoudig te verstellen, zodat de verzorger de lift gemakkelijk om grote stoelen en andere hindernissen kan plaatsen.  
 
 
 
een ziekenverzorgende verteld vanuit de practijk in normale begrijpelijke taal hoe het verpleeghuis er van binnen uitziet met welke materialen er mee word gewerkt en toegepast zorg van somatische en psychogeriatrische patienten tevens via deze site toegang tot honderden links fotos antwoorden vragen homepages en patienten informatie een zeer goede site voor wie in het verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis wonen en werken informatief voor aankomende zieken verzorgenden ziekenverzorgende practijk verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis materialen zorg somatische psychogeriatrische patienten site fotos antwoorden vragen homepages patienten informatie site zorg wonen werken informatie zieken verzorgenden foto gallery