foto's tilliften 
Tillift de Sarita 
Onderdeel van www.ziekenverzorgende.nl
Alles over zorg
  
 


Lees ook de weblog van  
ziekenverzorgende.nl op 
www.manindezorg.nl
 Tillift de Sarita   
Met de Sarita kan de cliënt snel en efficiënt tot staan gebracht worden om naar het toilet te gaan of in een andere stoel geplaatst te worden. De gevormde kniesteun ondersteunt de knieën van de cliënt op comfortabele wijze en houdt de benen bij het tot staan komen in de goede positie. De cliënt kan veilig staan, zodat de kleding gemakkelijk te verwijderen is voor toilet of verschoning.    
Hoog/laag bediening met een afstandsbediening, de chassisbreedte kan worden versteld met een voetpedaal.    
De Sarita is speciaal ontworpen voor kleine ruimtes, bijvoorbeeld in een verzorgingshuis of in de thuiszorg. De Sarita is een compacte en sterke lift met een ruime keuze aan tilbanden. De speciaal ontworpen zwenkwielen zorgen voor een goede manoeuvreerbaarheid. 
 
 
 
een ziekenverzorgende verteld vanuit de practijk in normale begrijpelijke taal hoe het verpleeghuis er van binnen uitziet met welke materialen er mee word gewerkt en toegepast zorg van somatische en psychogeriatrische patienten tevens via deze site toegang tot honderden links fotos antwoorden vragen homepages en patienten informatie een zeer goede site voor wie in het verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis wonen en werken informatief voor aankomende zieken verzorgenden ziekenverzorgende practijk verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis materialen zorg somatische psychogeriatrische patienten site fotos antwoorden vragen homepages patienten informatie site zorg wonen werken informatie zieken verzorgenden foto gallery