foto's tilliften 
Tillift de Stedy
Onderdeel van www.ziekenverzorgende.nl
Alles over zorg
  
 


Lees ook de weblog van  
ziekenverzorgende.nl op 
www.manindezorg.nl
 Tillift de Stedy    
Met de Stedy kan de cliënt eenvoudig en veilig zelfstandig opstaan en is hij/zij klaar voor transfer naar bijvoorbeeld het toilet. De Stedy stimuleert de cliënt actief deel te nemen aan de transfer. Deze activiteit leidt tot een verbetering van de bloedsomloop, de ademhaling, de spijsvertering en de toestand van de spieren. De cliënt is minder afhankelijk en voelt zich daardoor prettiger.    
Zodra de cliënt in de Stedy staat, kan de verzorger de beide delen van de zitting maar beneden klappen. De cliënt kan dan gaan zitten op de Stedy met het gezicht naar de verzorger toe.    
De Stedy past door smalle deuren of doorgangen en is eenvoudig te manoeuvreren door zijn geringe gewicht en compacte design. 
 
 
 
een ziekenverzorgende verteld vanuit de practijk in normale begrijpelijke taal hoe het verpleeghuis er van binnen uitziet met welke materialen er mee word gewerkt en toegepast zorg van somatische en psychogeriatrische patienten tevens via deze site toegang tot honderden links fotos antwoorden vragen homepages en patienten informatie een zeer goede site voor wie in het verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis wonen en werken informatief voor aankomende zieken verzorgenden ziekenverzorgende practijk verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis materialen zorg somatische psychogeriatrische patienten site fotos antwoorden vragen homepages patienten informatie site zorg wonen werken informatie zieken verzorgenden foto gallery