foto's tilliften 
Tillift de Tempo 
Onderdeel van www.ziekenverzorgende.nl
Alles over zorg
 
 
 


Lees ook de weblog van  
ziekenverzorgende.nl op 
www.manindezorg.nl
Tillift de Tempo    
De Tempo is een passieve tillift en is ontworpen voor gebruik in omgevingen waarin veel cliënten getild en verplaatst worden. Met het 4-punts kanteljuk met tilband kan ook de kwetsbare en sterk afhankelijke cliënt veilig en comfortabel worden verplaatst in een halfliggende houding.    
Met minimale inspanning en in een goede werkhouding kan de verzorger het tiljuk kantelen en de cliënt in een diepe stoel of rechtop in bed zetten. Door vergrendeling van het kanteljuk kan de cliënt niet onnodig bewegen. De Tempo is ook leverbaar met een elektronische weegunit en een elektrisch kanteljuk. Kantelen wordt zo nog eenvoudiger, doordat er geen druk uitgeoefend hoeft te worden op het juk en de tilband stabiel blijft bij manoeuvres.    
Kleurgecodeerde tilbanden helpen de verzorger bij het kiezen van de maat van de tilband. Een tabel op de Tempo geeft een algemeen maatadvies over welke tilband het meest geschikt is voor welke cliënt.    
 
 
 
een ziekenverzorgende verteld vanuit de practijk in normale begrijpelijke taal hoe het verpleeghuis er van binnen uitziet met welke materialen er mee word gewerkt en toegepast zorg van somatische en psychogeriatrische patienten tevens via deze site toegang tot honderden links fotos antwoorden vragen homepages en patienten informatie een zeer goede site voor wie in het verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis wonen en werken informatief voor aankomende zieken verzorgenden ziekenverzorgende practijk verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis materialen zorg somatische psychogeriatrische patienten site fotos antwoorden vragen homepages patienten informatie site zorg wonen werken informatie zieken verzorgenden foto gallery