foto's tilliften 
Tillift de Trixie
Onderdeel van www.ziekenverzorgende.nl
Alles over zorg
  
  
 


Lees ook de weblog van  
ziekenverzorgende.nl op 
www.manindezorg.nl
 Tillift de Trixie    
De Trixie is een ideale, kleine passieve tillift voor alle dagelijkse tilhandelingen, zoals van bed naar stoel, van stoel naar toilet, naar auto. Ook het tillen van de vloer is geen probleem.    
De Trixie is speciaal ontworpen voor gebruik in kleine ruimtes, bijvoorbeeld in een verzorgingshuis of in de thuiszorg. De Trixie is voorzien van het 4-punts tiljuk van ARJO, zodat dezelfde tilbanden gebruikt kunnen worden als voor de andere passieve tilliften van ARJO. Het assortiment tilbanden bestaat uit een standaardtilband voor algemene handelingen, een toiletband, een netband voor baden en een speciale tilband voor dubbele beenamputaties.    
Dankzij het speciale design kan de verzorger de cliënt in het midden van bijna elk bed plaatsen. De Trixie is inklapbaar, en is dus een ideale lift om mee te nemen op een dagje uit. 
 
 
 
een ziekenverzorgende verteld vanuit de practijk in normale begrijpelijke taal hoe het verpleeghuis er van binnen uitziet met welke materialen er mee word gewerkt en toegepast zorg van somatische en psychogeriatrische patienten tevens via deze site toegang tot honderden links fotos antwoorden vragen homepages en patienten informatie een zeer goede site voor wie in het verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis wonen en werken informatief voor aankomende zieken verzorgenden ziekenverzorgende practijk verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis materialen zorg somatische psychogeriatrische patienten site fotos antwoorden vragen homepages patienten informatie site zorg wonen werken informatie zieken verzorgenden foto gallery