foto's tilliften 
De Opera
Onderdeel van www.ziekenverzorgende.nl
Alles over zorg
 


Lees ook de weblog van  
ziekenverzorgende.nl op 
www.manindezorg.nl
 De Opera    
De Opera maakt samen met de Chorus, Encore en Tempo deel uit van de nieuwe generatie hulpmiddelen bij het tillen.  

De Opera is verkrijgbaar met een reeks hulpmiddelen en accessoires waarmee u de bewoners dagelijks kunt tillen en verplaatsen. De Opera is voorzien van een nieuwe functie het ‘Klik en Klaarsysteem’ zodat verschillende hulpsystemen heel eenvoudig zijn te bevestigen. De Opera op de afbeelding is uitgerust met een 4-punts mechanisch kanteljuk waar verschillende tilbanden aan kunnen worden bevestigd. Voor de Opera is er een ruime keuze aan tiljukken en stretchers.   

Met de tiptoetsbediening op de afstandsbediening en op de mast heeft de verzorger volledige controle over de lift. De lichtgewicht aluminium constructie en de grote zwenkwielen zijn speciaal ontworpen om de weerstand tijdens het manoeuvreren van de Opera te verminderen.   
    
De Opera kan afhankelijk van het type tiljuk bewoners tot 130 kg of 200 kg tillen. Het extensieve tilbereik en de grote  reikwijdte garanderen een veilige tilhandeling. Het ontwerp van de Opera biedt vele andere mogelijkheden, waarbij zowel verzorgers als bewoners de voordelen en flexibiliteit van de Opera ervaren.

 
 
een ziekenverzorgende verteld vanuit de practijk in normale begrijpelijke taal hoe het verpleeghuis er van binnen uitziet met welke materialen er mee word gewerkt en toegepast zorg van somatische en psychogeriatrische patienten tevens via deze site toegang tot honderden links fotos antwoorden vragen homepages en patienten informatie een zeer goede site voor wie in het verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis wonen en werken informatief voor aankomende zieken verzorgenden ziekenverzorgende practijk verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis materialen zorg somatische psychogeriatrische patienten site fotos antwoorden vragen homepages patienten informatie site zorg wonen werken informatie zieken verzorgenden foto gallery