foto's tilliften 
Tillift Lexa
Onderdeel van www.ziekenverzorgende.nl
Alles over zorg
  
  
  
 


Lees ook de weblog van  
ziekenverzorgende.nl op 
www.manindezorg.nl
 Tillift Lexa   
Een lift voor deze tijd. Zorgvrager en zorgverlener hebben beide hun wensen over een tillift.   
Gemak, comfort, weinig fysieke belasting en een zeer grote slaglengte maken de Lexa tot een zeer veelzijdige lift. 't Tilcentrum heeft een uitgebreid assortiment aan tilbanden die samen met de lift zorgen voor een klantgerichte oplossing.   
   
Zelf denkende accu volgens het IBS systeem, Intelligent Battery Systeem. Na drie minuten niet gebruikt te zijn schakelt de accu uit en schakelt automatisch weer aan bij bediening van de tiptoetsen op de afstandsbediening. Dit verhoogt de levensduur van de accu.   

Met een lichte handbeweging kan het onderstel manueel verbreed worden   
   
Met een electrische kanteljuk kan de zorgverlener iemand positioneren zonder enige krachtsinspanning.   

De lift kan ook worden uitgerust met een tiljuk voor tilbanden met lussen. Een electronische weegunit behoort tot de accesoires.   

De zorgvrager kan met de afstandsbediening in elke gewenste stand gebracht worden. 

 
 
 
een ziekenverzorgende verteld vanuit de practijk in normale begrijpelijke taal hoe het verpleeghuis er van binnen uitziet met welke materialen er mee word gewerkt en toegepast zorg van somatische en psychogeriatrische patienten tevens via deze site toegang tot honderden links fotos antwoorden vragen homepages en patienten informatie een zeer goede site voor wie in het verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis wonen en werken informatief voor aankomende zieken verzorgenden ziekenverzorgende practijk verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis materialen zorg somatische psychogeriatrische patienten site fotos antwoorden vragen homepages patienten informatie site zorg wonen werken informatie zieken verzorgenden foto gallery