foto's tilliften 
Tillift Diana
Onderdeel van www.ziekenverzorgende.nl
Alles over zorg
  
  
  
 


Lees ook de weblog van  
ziekenverzorgende.nl op 
www.manindezorg.nl
 Tillift Diana   
Deze veelzijdige electrische lift heeft alles in zich wat men van een passieve lift mag verwachten.   
Comfort en gebruikersgemak staan hoog in het vaandel. Met het Dolfi kanteljuk kan in elke gewenste houding getild worden en vervoer plaats vinden. Met het smalle onderstel van 60 cm komt men door vrijwel elke gang.   

Zelf denkende accu volgens het IBS, Intelligent Batterij Systeem. Na drie minuten niet gebruikt te zijn schakelt de accu uit en schakelt automatisch weer aan bij bediening van de tiptoetsen op de afstandsbediening. Dit verhoogt de levensduur van de accu aanzienlijk.   

Met een lichte handbeweging is het onderstel manueel te verbreden om de rolstoel van voren te benaderen.   
   
Het Dolfi juk glijdt over rollers zonder krachtsinspanning voor de hulpverlener naar de gewenste zit- of lighouding.   

Met het tiljuk in de ligstand kan de patiënt comfortabel liggen terwijl andere zorghandelingen gedaan worden zoals bijv. bed verschonen of haar wassen.   
   
Met de Diana kan iemand van de grond getild worden. Hiervoor worden de lange clips van de tilband aangehaakt.   

De tiljuk geeft de patiënt veel ruimte voor gezicht, armen en romp. De patiënt kan 360 graden in de lift draaien.   
   
De mast kan zijwaarts gezwenkt worden als het onderstel eerst aan een gemonteerde vloerplaat is bevestigd. Handig voor alle niet-onderrijdbare constructies zoals baden en oefenmatten.   
   
De Diana tillift kan ook met een twee punts tiljuk uitgerust worden. Leverbaar in:   
Eén kleur standaard groen   
Kleurencombinatie rood, geel, groen en blauw.   
De lift is demontabel en eventueel mee te nemen in de auto.

 
 
 
een ziekenverzorgende verteld vanuit de practijk in normale begrijpelijke taal hoe het verpleeghuis er van binnen uitziet met welke materialen er mee word gewerkt en toegepast zorg van somatische en psychogeriatrische patienten tevens via deze site toegang tot honderden links fotos antwoorden vragen homepages en patienten informatie een zeer goede site voor wie in het verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis wonen en werken informatief voor aankomende zieken verzorgenden ziekenverzorgende practijk verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis materialen zorg somatische psychogeriatrische patienten site fotos antwoorden vragen homepages patienten informatie site zorg wonen werken informatie zieken verzorgenden foto gallery