foto's tilliften 
Stalift BAS Bijzonder Actief Staan
Onderdeel van www.ziekenverzorgende.nl
Alles over zorg
  
  
  
  
 


Lees ook de weblog van  
ziekenverzorgende.nl op 
www.manindezorg.nl
Stalift BAS Bijzonder Actief Staan.   
Staan is fundamenteel voor de mens.   
Als opstaan een probleem is, kan stalift BAS de helpende hand bieden. Bas sluit op veel manieren aan bij de mogelijkheden van de patient: snelheid, kniesteun-en voetenplaat instelling en rugbanden maken van elke lift maatwerk in actie.   
De voetenplaat is in 4 standen in te stellen. Daarom is BAS ook goed te gebruiken bij kinderen.   
Leverbaar in de effen kleur groen en in 4 kleuren (rood, groen, geel en blauw). Leverbaar in 2 snelheden.   

Zelf denkende accu; na drie minuten niet gebruikt te zijn schakelt de accu uit en schakelt automatisch weer aan bij bediening van de tiptoetsen op de afstandbediening. Dit verhoogt de levensduur van de accu aanzienlijk.   

Voetenplaat is in 4 standen in te stellen.   
   
De kniesteunen zijn horizontaal beweegbaar. Ze geven steun bij het opstaan en zitten niet in de weg op het moment dat er nog geen sta-actie is ingezet.   

Ergonomische handgrepen voor patiënten die houvast zoeken.   

In hoogte verstelbare kniesteunen verticale bediening. Hierdoor kunnen mensen met diverse lichaamslengtes toch allemaal echt tot stand komen.   
   
De Amerikaanse rugsteunband heeft een buikfixatie en antislip laag op de rug waardoor meer mensen van de stalift gebruik kunnen maken.   

3 soorten rugsteunbanden:   
Vicair band lucht gevulde kussentjes   
Amerikaanse band schuimrubber   
BAS luchtgevulde band   

 
 
 
een ziekenverzorgende verteld vanuit de practijk in normale begrijpelijke taal hoe het verpleeghuis er van binnen uitziet met welke materialen er mee word gewerkt en toegepast zorg van somatische en psychogeriatrische patienten tevens via deze site toegang tot honderden links fotos antwoorden vragen homepages en patienten informatie een zeer goede site voor wie in het verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis wonen en werken informatief voor aankomende zieken verzorgenden ziekenverzorgende practijk verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis materialen zorg somatische psychogeriatrische patienten site fotos antwoorden vragen homepages patienten informatie site zorg wonen werken informatie zieken verzorgenden foto gallery