overige foto's  
Global Factories Multifunctionele  
Systeemwagens 
Onderdeel van www.ziekenverzorgende.nl
Alles over zorg
 
 


Lees ook de weblog van  
ziekenverzorgende.nl op 
www.manindezorg.nl
 Global Factories Multifunctionele Systeemwagens   

Het distribueren van medicijnen is een logistiek traject, waarbij de keuze van de werkwijze van zeer grote invloed is op de arbeidsintensiviteit en nauwkeurigheid van het proces.   
   
Onder de naam Global Factories kunnen wij u multifunctionele systeemwagens aanbieden, met toebehoren, die geheel op uw wensen kunnen worden afgestemd.   
   
Uniek is de mogelijkheid om een gecombineerde medicijn- en zorgdossierwagen met een dossiercarrousel uit te voeren. Door het unieke  dossiercarrousel wordt de breedte van de wagen maximaal gebruikt, hierdoor kunt u veel meer dossiers per wagen opbergen.   
Tevens is er een medicijndispenser ontwikkeld die is vervaardigd van hoogwaardig kunststof en aluminium, hierdoor is deze GF-medicijndispenser praktisch onbreekbaar. 

 
 
 
een ziekenverzorgende verteld vanuit de practijk in normale begrijpelijke taal hoe het verpleeghuis er van binnen uitziet met welke materialen er mee word gewerkt en toegepast zorg van somatische en psychogeriatrische patienten tevens via deze site toegang tot honderden links fotos antwoorden vragen homepages en patienten informatie een zeer goede site voor wie in het verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis wonen en werken informatief voor aankomende zieken verzorgenden ziekenverzorgende practijk verpleeghuis verzorgingshuis bejaardenhuis materialen zorg somatische psychogeriatrische patienten site fotos antwoorden vragen homepages patienten informatie site zorg wonen werken informatie zieken verzorgenden foto gallery